Zalen

In Lunteren vinden onze lessen voornamelijk plaats in sporthal Ut Sporthuus. De selectiegroepen turnen dames en de sportacrobatiek trainen allen een keer per week in ut Sporthuus in Lunteren en daarnaast een of meerdere malen per week in turnzaal Turnstede te Ede. Onze herenselectie traint alleen in Turnstede. De overige recreatielessen vinden plaats verspreidt over meerdere zalen in Lunteren en Ede.

Ut Sporthuus

Wormshoefweg 6, Lunteren
tel.: (0318) 48 93 40
www.utsporthuus.nl

Ut Sporthuus in Lunteren is een zeer complete en multifunctionele sporthal gerealiseerd door particulier initiatief vanuit de Lunterse dorpsgemeenschap. Exalto Sport (voorheen de E.L.S.) is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de sporthal. Sinds de opening in januari 2006 zijn de faciliteiten voor sport en cultuur in Lunteren aanzienlijk verbeterd. Wekelijks beoefenen ruim 1000 kinderen en 500 volwassenen hun favoriete sport maar ook andere hobby's komen aan bod in de meer dan honderd uren dat de zaal iedere week bezet is! Turnen, badminton, volleybal, fitness, dans maar ook muziekbeoefening, uitvoeringen en verjaardagfeestjes.

De beheerders in vaste dienst zorgen dat de diverse ruimtes in optimale conditie blijven en houden toezicht op veiligheid en hygiëne. Tevens kunnen ze eerste hulp bij ongelukken bieden en zijn een vraagbaak voor iedereen.

Exalto Sport heeft in ut Sporthuus de beschikking over alle voor de beoefening van turnen benodigde toestellen. Naast de in de sporthal beschikbare toestellen heeft Exalto Sport sinds begin 2008 zelf een grote trampoline en een airtumblingbaan. Met deze twee toestellen heeft Exalto Sport haar mogelijkheden fors uitgebreid. 

Turnstede

Peppelensteeg 1, Ede
tel.: (0318) 62 24 52
www.turnstede.nl

Sinds 2001 hebben de gezamenlijke Edese turnverenigingen de beschikking over een eigen turnzaal in Ede met de naam Turnstede. Ook bij de totstandkoming van deze zaal is Exalto Sport nauw betrokken geweest. We zijn erg trots op het feit dat we de beschikking hebben over een turnhal met een vaste toestelopstelling. Dit heeft als voordeel dat de toestellen bij het gebruik van de zaal niet eerst opgezet moeten worden en dat de zaal direct na de les verlaten kan worden waardoor de beschikbare tijd optimaal kan worden benut. Daarnaast hebben de turnsters tijdens trainingen in Turnstede sinds 2006 de beschikking over een vrije oefeningen vloer.

Blijdestein

Goudenstein 7, Ede
tel.: (0318) 63 8 40

Maandereng

Mesdagstraat 3, Ede
tel.: (0318) 62 20 02

 

 

TSTS2

 

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren