Exalto Sport kamp 2017

We gaan weer met zijn allen op kamp! Van 24 t/m 26 april gaan we met z’n alle. Het kamp is bedoeld voor alle jeugdleden van Exalto Sport van 6 jaar en ouder.

Wellicht is het slapen voor de 6 en 7 jarige een belemmering om mee te gaan. Voor hen is het ook mogelijk om alleen overdag naar het kamp te komen en gewoon thuis te slapen. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Het aantal slaapplaatsen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent!!!

We hebben een leuk programma gemaakt en hebben er erg veel zin in! Jij ook? Meld je dan hier snel aan. Speciale diëten, gezondheidsklachten, medicijngebruik en andere bijzonderheden die voor ons van belang zijn om te weten kun je vermelden bij je aanmelding. Opgeven kan tot uiterlijk 2 April a.s. Er geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

De deelname kosten zijn vastgesteld op € 35,00 per persoon. Dit ongeacht of je wel of niet blijft slapen. De bijdrage moeten jullie zelf overmaken naar het IBAN nummer van Exalto Sport. De aanmelding is pas definitief als wij het geld ontvangen hebben! LET OP!! Duidelijke vermelding van de naam van het kind en de geboortedatum bij het overmaken van het geld! Na 2 April ontvang je over het kamp meer informatie via de e-mail.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (Daniëlle van den Ham)
We hopen dat jij ook mee gaat!

Vriendelijke groet,
De Kampcommissie

 

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren