Nieuws

Turnsportweek in de herfstvakantie

 In de herfstvakantie organiseert Sportservice Ede in samenwerking met verschillende turnverenigingen uit gemeente Ede en de KNGU de Turnsportweek. Een week vol turnactiviteiten voor alle leeftijden, in en rondom Turnstede.

Lees meer...
 

Doe mee week

Dit seizoen organiseren we een doe-mee-week! Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, opa, oma; iedereen mag mee doen met de gymles of natuurlijk gewoon komen kijken. 

Lees meer...
 

Grote Clubactie

Ook Exalto Sport doet dit jaar mee met de Grote Clubactie. Jij doet toch ook (weer) mee?!

Lees meer...
 

Streetdance / hiphop bij Exalto Sport

Exalto Sport start het nieuwe seizoen met een vernieuwd lesaanbod. Als maandag 2 september a.s. de lessen weer starten gaan ook de nieuwe dansgroepen Streetdance / Hiphop. Streetdance / Hiphop bij Exalto Sport is voor iedereen vanaf 4 jaar die erg van dansen houdt.

Lees meer...
 

Foto's Turn- en Dansshow "Magical Disney"

Exalto Sport kijkt terug op een zeer geslaagde jubileumshow! De foto's van de show zijn nu hier te bekijken!

20130622-Magical Disney Turn- en Dansshow-1322

 

Zilver en brons tijdens NK Sportacrobatiek

Zaterdag 8 juni 2013 vonden in Oss de Nederlandse Kampioenschappen sportacrobatiek voor de D/E lijn plaats. Exalto Sport was met vijf teams sterk vertegenwoordigd. Twee van de teams wisten een medaille in de wacht te slepen.

Lees meer...
 

Zilver voor Tieze van der Elsen

Afgelopen weekend hebben voor zowel de heren als de dames het Bondskampioenschap plaatsgevonden en kwamen er 3 turners en turnsters van Exalto Sport in actie. Tijdens de toestelfinale haalde Tieze v.d. Elsen zilver op het toestel voltige. Annelies van Dijk greep net naast de medailles en haalde een 4e plaats op sprong.

Lees meer...
 

5 x goud op NK groepsspringen

Afgelopen weekend werd er in Urk gestreden voor het NK- groepsspringen op C-niveau. Exalto Sport was met 1 mix-team (jongens en meisjes gecombineerd) afgevaardigd op deze wedstrijd. De springers, Lotte en Tessa van de Brink, Hugo Elzenaar, Florian Engels, Biense Wielstra, Pieter Norel, Nina Dekker, Sophie Martens en Annelies van Dijk kwamen gezamenlijk uit in de junior categorie (10 t/m 15 jaar). Tijdens deze finalewedstrijd wist dit team maar liefst 5 maal het goud in de wacht te slepen.

Lees meer...
 

Jubileumshow "Magical Disney"

In 1923 is de Eerste Lunterse Sportvereniging (E.L.S.) opgericht. Sinds de fusie met Turnvereniging Dynamika Ede in 2011 gaat de E.L.S. verder door het leven als Exalto Sport. Nog steeds met als doel “het bevorderen en het doen bevorderen van het menselijk bewegen door het beoefenen van de gym- en badmintonsport in welke verschijningsvorm dan ook”, zoals dat formeel in haar statuten is vastgelegd. In de dagelijkse praktijk anno 2013 betekent dit dat wekelijks ruim 300 kinderen en volwassenen gymnastiek-, turn-, of badmintonles krijgen in Lunteren en Ede. Een levende, bloeiende vereniging dus die zich opmaakt om op zaterdag 22 juni aanstaande de viering van het 90-jarig bestaan luister bij te zetten met een grandioze, spectaculaire turn- en dansshow waaraan vele vrijwilligers al maandenlang belangeloos hun medewerking verlenen.

Lees meer...
 

Exalto Sport Wandeldriedaagse 2013

De jaarlijkse Lunterse Avonddriedaagse vindt dit jaar voor de 30e keer plaats. Dit betekent feest!!! Iedere avond zal opgeluisterd worden met diverse feestelijke activiteiten. Je mag deze 30e editie dan ook niet missen! De Exalto Sport Avondwandeldriedaagse staat dit jaar gepland voor dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni 2013. Op dit moment is de voorinschrijving gesloten. Je kunt je nog wel individueel aanmelden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren