Nieuws

Prijzenweekend voor Exalto-Sport

Het eerste weekend van februari is voor Exalto-Sport zeer succesvol verlopen. De vereniging mag trots zijn op een resultaat van maar liefst zeventien medailles waarvan vijf maal goud, zes maal zilver en zes maal brons.

Lees meer...
 

Turnsters Exalto Sport naar finale

Maar liefst 10 turnsters van Exalto Sport, die uitkomen in de 3e divisie, hebben zich geplaatst voor de regiofinale. Bij de derde plaatsingswedstrijd werden nog drie medailles gewonnen. In Aalten werd er een acrowedstrijd georganiseerd, waar het Exalto Sport team met Rinske Bakker, Karlijn Swaen en Annelot Groot Enzerink overtuigend het goud veroverden.

Lees meer...
 

Exalto Sport sterk bij 2e divisiewedstrijd

Op 18 Februari wisten turnsters Madelief van der Linden en Annelies van Dijk bij de districtsfinale van de 2e divisie in de prijzen te vallen en hebben het brons en goud binnen gehaald. Ook in de 5e divisie werd er geturnd door turnsters van Exalto Sport. Dit leverde nog eens een zilveren medaille op voor de vereniging.

Lees meer...
 

Exalto Sport opent het Acro seizoen sterk in Breda

Breda Gym de BOAC (Breda Open Acrobatics Cup organiseerde zaterdag 30 november, een internationaal toernooi waaraan Arco gymnasten uit Nederland, België, Zwitserland, Engeland en zelfs Rusland meededen.
Het was voor Exalto Sport de eerste wedstrijd in het nieuwe Acro seizoen en een mooie gelegenheid om te kijken hoe de turnsters er op dit moment voor staan.

Lees meer...
 

Twee zilveren medailles voor Exalto Sportacrobaten

Zaterdag 18 februari vond in Hattem de eerste voorwedstrijd Sportacrobatiek D/E niveau plaats. Drie trio’s van Exalto Sport namen deel aan deze wedstrijd.

Lees meer...
 

Opnieuw medailles voor Exalto Sport

Bij het Nederlands Kampioenschap Individueel Springen heeft Annelies van Dijk van Exalto Sport laten zien dat zij in topvorm is. Op alle drie de springtoestellen wist zij het goud te bemachtigen. Ook bij de 2e plaatsingswedstrijd van de 3e divisie Turnen Dames werden er medailles gewonnen. Linde Steinbusch won het goud, Debbie Leeftink het zilver en Laura Veenendaal het brons. 

Lees meer...
 

Gouden medailles Exalto Sport
Annelies van Dijk Nederlands Kampioen airtumbling springen

De turnsters van Exalto Sport zijn sterk begonnen aan het wedstrijdseizoen. In Middelburg werd Annelies van Dijk Nederlands Kampioen op het onderdeel airtumbling springen. Bij de 3e divisiewedstrijden Turnen Dames wonnen Jesmee Dokter, Ronne Pater en Marijne Vermeulen het goud, Annika Rigg mocht het zilver in ontvangst nemen en Linde Steinbusch eindigde als 3e in haar categorie.

Lees meer...
 

Sportgala Ede op vrijdag 22 november 

Sportgala Ede 2013 is een fantastisch evenement waar sporters en sportliefhebbers genieten van een avondvullend programma. Een wervelende show waarin topsport en breedtesport uit gemeente Ede samenkomen en in de spotlights worden gezet.

Lees meer...
 

Bestuursleden gezocht

Graag willen we, namens de technische leiding en het bestuur van Exalto Sport, de aandacht vragen voor het volgende. Het bestuur van Exalto Sport is op zoek naar versterking. Een aantal bestuursleden hebben aangegeven te stoppen en een aantal bestuursleden zouden graag in een andere functie actief blijven. Hierdoor zijn er een aantal vacatures ontstaan en doen we een beroep op jullie. Jullie hulp is belangrijk om de vereniging te kunnen laten draaien!

Lees meer...
 

Unive Gym Gala 2013 presenteert: SEKAI

SEKAI, een spectaculaire wereldreis van acrobatiek, turnen gym en dans. Het Univé Gym Gala 2013 is ook dit jaar in het topsportcentrum Almere. Als Exalto Sport willen we op zaterdagavond 21 december 2013 het gala bezoeken.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren