Nieuws

Drie keer goud en één keer brons voor Exalto-Sport springteams.

Het was afgelopen zaterdag gezellig druk in ut sporthuus in Lunteren. De organisatie van de regiofinale groepsspringen C t/m E niveau was dit keer in handen van Exalto-Sport. Het toegestroomde publiek kon in de middag en avond genieten van mooie sprongcombinaties van de teams van de verschillende deelnemende verenigingen. Vele prijzen werden uitgedeeld en de teams konden zich via deze wedstrijd plaatsen voor de districtsfinale, die in april zal plaatsvinden.

Lees meer...
 

Goud, zilver, brons bij de 5e divisie turnen dames!

De turnsters van Exalto-Sport turnden afgelopen zaterdag in Harderwijk voor plaatsing voor de regiofinale in de 5e divisie. Demi Buis, Manou Maliepaard en Judith Terpstra wisten beslag te leggen op het goud, zilver en brons.

Lees meer...
 

Landelijke halve finale plaats voor Tieze van den Elzen.

Op de landelijke kwartfinale turnen heren in Breda mochten twee turners van Exalto Sport afgelopen zaterdag hun oefeningen laten zien.

Lees meer...
 

Exalto Sportacrobatiek weer goed op dreef!

Afgelopen zaterdag hadden de 5 teams van Exalto-sportacrobatiek een moeilijke taak, namelijk strijden om het Gelderskampioenschap.

Lees meer...
 

Zilveren kwartfinales Exalto Sport

Bij de landelijke kwartfinales Turnen Dames in de 2e divisie hebben de twee turnsters van Exalto Sport, Madelief van der Linden en Annelies van Dijk, beslag gelegd op een zilver medaille. Hiermee kwalificeerde beide turnsters zich voor de halve finale.

Lees meer...
 

Vacature Trainer(ster) Sport Acrobatiek

Exalto Sport is in 2011 ontstaan uit een fusie tussen de Eerste Lunterse Sportvereniging (E.L.S.) en Turnvereniging Dynamika Ede. Exalto Sport heeft plezier in bewegen hoog in het vaandel staan. Wekelijks bieden wij onze leden ouder- & peutergym, kleutergym, recreatief turnen, springlessen, acrogym, selectieturnen, conditietraining en badmintonlessen.

Wij zijn per direct op zoek naar een : Gediplomeerde Trainer(ster) Sport Acrobatiek

Plaats:
Ede (gld), turnhal Turnstede
Dagen/tijden:
Donderdag van 16.15 – 18.45 uur.
Zaterdag 12.00 – 15.00 uur.
Dienstverband/ Duur:
Tijdelijk met uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid
Werkervaring:
Bij voorkeur ervaring met het verzorgen van trainingen aan acrogymnasten in het C-, D- en E-niveau
Opleidingen:
ALO, CIOS, KNGU licentie niveau 3. Van een train(st)er met een CIOS of ALO-opleiding vragen wij turnervaring.
Takenpakket:
Het voorbereiden en verzorgen van de acro trainingen op C-, D- en E-niveau, inclusief het begeleiden van de gymnasten bij de wedstrijden.
Goede communicatieve vaardigheden voor het onderhouden van contacten met de leden en ouders van je eigen groep.
In overleg een bijdrage leveren aan gezamenlijke verenigingsactiviteiten.
Functie eisen:
Voor deze positie geldt dat diploma’s een pre zijn. Enthousiaste kandidaten zonder afgeronde opleiding worden  tevens uitgenodigd te solliciteren. Voorwaarde is wel dat zij beschikken over een ruime eigen ervaring in de gymnastiekwereld (acro/turnen) én bereid zijn op korte termijn cursussen/bijscholing te volgen om lesbevoegdheid te behalen.

Wij bieden dan ook een gezellige en actieve vereniging, veel eigen inbreng, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleiding (KNGU) en een vaste vergoeding per uur, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Voor meer informatie kun je terecht bij Everdina van der Hee ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 

Goud en zilver voor Exalto Sport acro-teams

Afgelopen zaterdag vond in Lichtenvoorde de 2de plaatsingswedstrijd sportacrobatiek D/E niveau plaats. Dit leverde een eerste en tweede plaats op voor de twee deelnemende acro-teams van Exalto Sport.

Lees meer...
 

Twee gouden medailles voor Exalto Sport acrobaten

Zaterdag 8 februari vond in Wijchen de tweede plaatsingswedstrijd plaats voor de acro-gym op D-niveau. Drie trio's van Exalto Sport namen deel aan deze wedstrijd.

Lees meer...
 

Zes turnsters naar landelijke finale

Turnvereniging Exalto Sport organiseerde afgelopen weekend de Gelderse regiofinale van de 3e divisie Turnen Dames in Doetinchem. Naast een zilveren medaille voor Linde Steinbusch, wisten zes turnsters zich te plaatsen voor landelijke finales.

Lees meer...
 

Medailles bij 6e divisie wedstrijd Lunteren

Afgelopen zaterdag was de eerste 6e divisie wedstrijd waar de meiden van Exalto Sport aan meededen. Daar stonden 3 meiden namens Exalto Sport op het podium.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren