Nieuws

Brons voor Exalto Sport op NK sportacrobatiek in Ahoy Rotterdam

Na een seizoen hard trainen wisten maar liefst drie teams van Exalto sportacrobatiek zich te plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen op zaterdag 21 juni in Ahoy Rotterdam.

Lees meer...
 

NK plaatsing voor turner Alexander Lens

Afgelopen weekend vond in Nijverdal de tweede landelijke halve finale turnen heren plaats. Voor Exalto Sport mocht Alexander Lens zijn beste oefeningen laten zien.

Lees meer...
 

NK plaatsing acro teams Exalto Sport

Afgelopen weekend werden in Zwolle de halve landelijke finales voor sportacrobatiek C- en D-lijn gehouden. Hieraan deden 4 teams van Exalto Sport mee. Het trio Fleur Mijnten, Else van de Hee en Jessy Schuit wist een bronzen medaille mee naar huis te nemen.

Lees meer...
 

Vacature technisch coördinator

Voor het nieuwe seizoen is Exalto Sport op zoek naar een technisch coördinator. Heeft u nog een paar uurtjes per week over en lijkt het u leuk om dit te gaan doen, neem dan contact op met Willeke Dekker Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Lees meer...
 

Sportacrobaten Exalto Sport naar de 1/2 finale NK

Zaterdag 29 maart werd in Almelo de districtsfinale gehouden van de sportacrobatiek in de D/E lijn. Een van de trio’s wist een 2e plaats te behalen.

Lees meer...
 

Turnsters Exalto Sport naar NK

Maar liefst vier turnsters van Exalto Sport hebben zich dit weekend bij de halve finale van de 3e divisie weten te kwalificeren voor het Bondskampioenschap. Daarnaast mocht senior turnster Debbie Leeftink het zilver in ontvangst nemen en wist Linde Steinbusch zich te kwalificeren voor de toestelfinale op balk.

Lees meer...
 

Vier Exalto Sport Heren geplaatst voor landelijke halve finale

Uit de herenselectie van Exalto Sport mochten afgelopen weekend vier turners in actie komen op de landelijke kwartfinale in Waddinxveen.

Lees meer...
 

Twee maal goud en zilver voor 6e divisie turnsters

Zaterdag 22 maart vond de tweede plaatsingswedstrijd plaats voor de turnsters uit de 4e selectie. In Opheusden werden 2 gouden en 2 zilveren medailles in de wacht gesleept.

Lees meer...
 

Twee keer brons voor Exalto Sport

De derde plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie turnen dames vond plaats in Beekbergen. Tessa Hermsen en Fleur van Haveren hebben beiden een bronzen medaille weten te behalen.

Lees meer...
 

Sportacrobaten van Exalto Sport naar halve finale NK

Zaterdag 15 maart werd in Winterswijk de tweede plaatsingswedstrijd gehouden voor de sportacrobatiek C-lijn. Voor Exalto Sport Lunteren mochten vijf teams in actie komen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren