Nieuws

Goede start Acro seizoen Exalto Sport op internationaal toernooi

LUNTEREN- Op 6 en 7 december werd Breda’s Open Acrobatic Cup (BOAC) georganiseerd. Teams uit Nederland, België, Oezbekistan, Wales en zelfs Amerika waren op dit internationale toernooi aanwezig. Voor de sportacrobatiek teams van Exalto Sport was dit de eerste wedstrijd van het jaar en een goede test om te kijken hoe de teams ervoor staan zo aan de start van het seizoen.

Lees meer...
 

Drie keer goud voor Exalto Sport turnsters

LUNTEREN- Afgelopen zaterdag vond de eerste plaatsingswedstrijd van de zesde divisie turnen dames plaats in Bennekom. Hanne-lise Hardeman, Sara van de Kuit en Kelly de Haas sleepten daar een gouden medaille binnen voor Exalto Sport.

Lees meer...
 

Ritmisch Gymnastiek bij Exalto Sport!

Vanaf 10-1-2015 is er een hele nieuwe sport binnen Exalto Sport, Ritmisch Gymnastiek! Dit is het ritmisch bewegen met een touw, bal, hoepel, knots of lint in combinatie met sprongen, evenwichten of een mooie pirouette op muziek. Super mooi om te zien, maar nog leuker om zelf te doen. Ritmisch gymnastiek is een sport voor iedereen en kan aangepast worden op ieder niveau. Niets is verkeerd en het is alleen maar ontzettend leuk om een heel uur met muziek en bewegen bezig te zijn! Voor alle dansers en danseressen en andere kinderen tussen de 5 en 10 jaar zal in Sportzaal Kernhem op zaterdag ochtend van 9:30 tot 10:30 Ritmisch Gymnastiek gegeven worden door Tessa Kuyvenhoven.

Lees meer...
 

Twee keer brons en één keer zilver voor Exalto Sport turnsters

Zaterdag 29 november vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie turnen dames plaats. Lydia van Beek won een zilveren medaille en brons was er voor Stevie Waalewijn en Fleur van Haveren.

Lees meer...
 

Van Dijk prolongeert titel op NK airtumbling

Exalto Sport turnster Annelies van Dijk is afgelopen zaterdag voor de tweede opeenvolgende keer Nederlands kampioen geworden op het onderdeel airtumbling.

Lees meer...
 

Eerste medailles turnseizoen

Eén keer goud, zilver en brons was het resultaat na de 1e plaatsingswedstrijd 3e divisie Turnen Dames, afgelopen weekend in Beekbergen. Naast de 3 medailles was er een 4e, 5e en 6e plaats, dus een goed begin van het nieuwe wedstrijdseizoen.

Lees meer...
 

Unive Gym Gala Magjistar 2014

In maar liefst vier shows laten de duizenden bezoekers zich onderdompelen in een betoverende belevenis met acts, artiesten, muziek en topsporters uit de hele wereld én van eigen bodem.  Maar ook, zelf gymmen, turnen, springen en dansen op het Beweegplein en na de show op jacht naar handtekeningen. Kom naar Univé Gym Gala 2014 en beleef de betovering van Magjstar!

Lees meer...
 

Exalto Sport drie maal goud!

Het nieuwe wedstrijd seizoen is van start gegaan! De turners en turnsters uit de springgroep hebben vandaag meteen weer goede zaken gedaan bij de springwedstrijden in Dinxperlo. drie maal goud als resultaat.

Lees meer...
 

Gym Doe Middag

Hallo iedereen!
Exalto Sport organiseert woensdag 22 oktober een Gym Doe middag!
Een Gym Doe middag betekend dat IEDEREEN die het leuk vind om te gymmen of turnen of die graag wil weten wat het precies is mag langskomen.

Tijdens de Gym Doe middag gaan we allemaal sporten doen die met turnen te maken hebben en die Exalto Sport aanbied. Zoals:

- Turnen
- Springgroep
- Sportacrobatiek        

Belangrijke informatie over deze Gym Doe middag:

Waar?
Deze Gym Doe middag wordt gehouden in de sporthal in Kernhem.
Lagewoud 18, 6718 MM  Ede

Hoe laat?
14.00 - 15.00    Leeftijden van 4 tot 9 jaar
15.00 - 16.00    Leeftijden van 10 +

Kom jij ook??

 

In memoriam Teuny van Soeren

Op woensdag 24 september is onze trainster Teuny van Soeren op de leeftijd van 81 jaar overleden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren