Nieuws

Districtskampioen bij Exalto Sport

Linde Bouw is afgelopen weekend bij de districtsfinale van de 3e divisie kampioen geworden in haar leeftijdscategorie. Op dezelfde dag wist ook Jedidja van Kampen bij de 1/8 finale van de 1e divisie een gouden medaille binnen te halen in Eindhoven.

Lees meer...
 

Twee keer zilver voor Exalto Sport turnsters

Bij de 2e plaatsingswedstrijd van de 4e divisie Turnen Dames hebben Lydia van Beek en Stevie Waalewijn beiden een zilveren medaille weten te behalen.

Lees meer...
 

Zilver voor acro duo Exalto Sport

Bij de tweede voorwedstrijd Sportacrobatiek D/E niveau heeft het acro duo Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit een zilveren medaille weten te behalen.

Lees meer...
 

Goud & brons voor Exalto Sport

Bij de 2e plaatsingswedstrijd van de 2e divisie Turnen Dames heeft Madelief van der Linden het goud gewonnen en Linde Steinbusch brons. Hiermee hebben zij zich geplaatst voor de landelijke ¼ finales in deze divisie.

Lees meer...
 

Zilveren medaille sportacrobatiek duo Exalto Sport

Zaterdag 17 januari vond in Varsseveld de eerste voorwedstrijd Sportacrobatiek D/E niveau plaats. Vier teams van Exalto Sport namen deel aan deze wedstrijd. Het duo Roos-Anna van Uum en Jessy Schuit mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen.

Lees meer...
 

Goud, zilver, brons Exalto Sport

Drie medailles en 7 turnsters geplaatst voor de districtsfinale. Dat was de opbrengst van Exalto Sport bij de 3e plaatsingswedstrijd van de 3e divisie Turnen Dames.

Lees meer...
 

Succesvol Kersttoernooi voor herenselectie Exalto Sport

De turners uit de herenselectie van Exalto Sport mochten afgelopen zaterdag op het kersttoernooi in Nijmegen maar liefst 15 individuele medailles en 1 teammedaille in ontvangst nemen. Bij de jonge jongens, die in twee teams deelnamen aan de competitie in de ochtend, wist het eerste team een knappe 3e plaats te behalen. Het tweede team belandde net naast het podium op een 4e plaats. De vier heren, die ’s middags in actie mochten komen op de individuele toestelwedstrijd, wisten gezamenlijk met 15 van hun 17 oefeningen een medaille binnen te slepen, waarvan 7 gouden, 5 zilveren en 3 bronzen.

Lees meer...
 

Springsucces voor Exalto Sport op NK individueel springen

Annelies van Dijk en Pieter van Norel zijn afgelopen zaterdag beiden Nederlands kampioen geworden bij het NK individueel springen in het Limburgse Kerkrade.

Lees meer...
 

Zilver voor Exalto Sport turner Julius Lens

LUNTEREN- Zaterdag 13 december stond de eerste wedstrijd voor de jong talent jongens van Exalto Sport op de planning. Julius Lens wist met een hoge score de zilveren medaille in de wacht te slepen.

Lees meer...
 

Gouden weekend Exalto Sport

Dit weekend wist turnvereniging Exalto Sport maar liefst 5 gouden medailles binnen te halen bij de plaatsingswedstrijden van de hoogste divisies Turnen Dames. Linde Bouw, Annika Rigg, Madelief van der Linden, Jedidja van Kampen en Annelies van Dijk deden goede zaken.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren