Nieuws

Exalto Sport turnsters plaatsen zich voor regiofinale

Op zaterdag 28 maart 2015 werd in Beekbergen de 3e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie turnen dames gehouden. Exalto Sport verscheen met tien turnsters aan de start. Drie wisten een medaille mee naar huis te nemen en vier turnsters wisten zich te plaatsen voor de regiofinale.

Lees meer...
 

Springteam Exalto Sport pakt drie medailles

Op zaterdag 28 maart 2015 werd in Nunspeet de districtsfinale groepsspringen georganiseerd. Exalto Sport verscheen met twee teams aan de start, Mix Junioren C-niveau en Mix Senioren C- en B-niveau.

Lees meer...
 

Weer medailles voor Exalto Sportacrobatiek!

Zaterdag 28 Maart werd in Almelo de 2e plaatsingswedstrijd op C niveau gehouden.

Lees meer...
 

Exalto Sport turners geplaatst voor NK

In Zwijndrecht op de 1/2 finale NK turnen heren, wisten Tieze van den Elsen en Raymond Schonewille zich te plaatsen voor de landelijke finale. Tieze deed dit met een 1e plaats, Raymond met een 9e plaats.

Lees meer...
 

Turnsters Exalto Sport naar halve finale

In Tilburg werd op 21 maart de kwartfinale van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd. Jedidja van Kampen won het goud en Annelies van Dijk eindigde als 5e. Beide wisten zich daardoor te plaatsen voor de halve finale.

Lees meer...
 

Acro Sport seizoen A- en B lijn van start voor Exalto Sport

Het weekend van 14 en 15 maart stond in Zwolle in het teken van de 1e plaatsingswedstrijd voor de A- en B lijn Acro. Acro is een combinatiesport van Acrobatiek en gymnastiek. Voor Exalto Sport is het de 1e keer dat er aan de wedstrijden in de A- en B lijn uitgekomen gaat worden. Na de successen van vorige jaar is de keuze gemaakt om een stapje hoger te gaan. Voor een aantal deelneemsters dus een flinke stap hoger en een spannende uitdaging.

Lees meer...
 

Brons voor Exalto Sport turner Raymond Schonewille

Afgelopen weekend vond in Volendam de eerste kwartfinale voor de landelijke herenturners plaats.

Lees meer...
 

Brons voor Rosanna en Jessy bij Gelderskampioenschap

Afgelopen weekend werd in Hattem het Gelders Kampioenschap gehouden voor de sportacrobatiek in de D/E lijn. Het Exalto Sport duo Rosanna van Uum en Jessy Schuit wist de bronzen medaille in de wacht te slepen.

Lees meer...
 

Zilver en brons voor Exalto Sport turnsters

Op zaterdag 7 maart vond in Beekbergen de tweede plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie turnen dames plaats. Twee keer zilver, één keer brons en vijf finale plaatsen waren het resultaat voor de Exalto Sport turnsters.

Lees meer...
 

Turnsters Exalto Sport naar ½ finale

In Zwolle werd afgelopen weekend de districtsfinale van de 3e divisie Turnen Dames georganiseerd en wisten Annika Rigg, Jesme Dokter en Ronne Pater zich te plaatsen voor de halve landelijke finale.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren