Nieuws

Spectaculaire demo’s Exalto Sport tijdens Sporten voor Duchenne

Exalto Sport heeft dit jaar wederom deelgenomen aan het mooie evenement Sporten voor Duchenne op Hemelvaartsdag om geld in te zamelen voor de stichting Ede voor Duchenne. In totaal is er die dag €340 euro opgehaald waarvan €200 door middel van de challenges. Daarbij heeft "Van Essen Van Raay" nog €160 extra gesponsord.

Lees meer...
 

Zilver voor Exalto Sport turnster Annelot Groot-Enzerink

Op zaterdag 28 april vond de regiofinale van de 5e divisie turnen dames plaats in Arnhem.

Lees meer...
 

Knappe 4e plaats voor Exalto Sport acro trio.

Het weekend van 18 en 19 maart stond in Zwolle in het teken van de 2e plaatsingswedstrijd voor de A- en B lijn sportacrobatiek. Doel van deze wedstrijden is om een plekje op het Nederlands Kampioenschap te veroveren welke 20 en 21 juni in Ahoy gehouden zullen worden. De lat ligt hoog want in de categorie waar de meiden dit weekend in uitkomen is de concurrentie moordend. De teams moeten tijdens de wedstrijden een balans- en een tempo oefening laten zien. Opdracht is dit seizoen om op een puntentotaal van 50.00 punten uit te komen om zich te kunnen plaatsen voor het NK. Een flinke uitdaging voor de teams.

Lees meer...
 

Exalto Sport turner geplaatst voor districtsfinale

Afgelopen weekend stond in Harderwijk de 1/2 finale turnen heren district oost op het programma, vijf jongens van de jong-talent selectie van Exalto Sport kwamen hierbij in actie. Julius Lens wist zich met een 2e plaats te kwalificeren voor de districtsfinale op 9 mei in Duiven.

Lees meer...
 

Turnsters Exalto Sport naar landelijke finale

Annika Rigg, Jesmé Dokter en Linde Bouw hebben zich afgelopen weekend bij halve finales Turnen Dames van de 3e divisie geplaatst voor het Bondskampioenschap. Daarnaast wist Annika zich als eerste te plaatsen voor de toestelfinale sprong.

Lees meer...
 

Exalto turnster Annelies van Dijk krijgt heldenstatus van de KNGU

De 11 jarige turnster Annelies van Dijk van Exalto Sport mag zich vanaf nu scharen tussen de grote namen binnen de Nederlandse turnsport.

Lees meer...
 

Aanmelding wandeldriedaagse 2015

Ook dit jaar kan iedereen die mee wil lopen met de wandel 3 daagse zich inschrijven.

Lees meer...
 

Zilver en drie finale plaatsen 4e divisie

Bij de regiofinale 4e divisie turnen dames in Apeldoorn heeft Exalto Sport turnster Stevie Waalewijn een zilveren medaille weten te behalen. Naast Stevie hebben ook Demi Buis en Lydia van Beek zich weten te plaatsen voor de Districtsfinale.

Lees meer...
 

Goud, brons en toestelfinales Exalto Sport

Bij halve finales van de 1e divisie Turnen Dames hebben Jedidja van Kampen en Annelies van Dijk uitstekende resultaten behaald. Naast plaatsing voor het Bondskampioenschap, werd ook kwalificatie voor 7 toestelfinales afgedwongen.

Lees meer...
 

Bestelformulier nieuwe turnpakjes

Bestel hier het nieuwe verenigingspakjes voor de recreatie en 4e selectie groep.
Het pakje kost 44.40 exclusief verzendkosten

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren