Nieuws

 

Exalto Sportacrobatiek met 4 teams op het N.K. in Ahoy

Daar waar een jaar lang hard voor getraind wordt werd het afgelopen weekend voor 4 teams van de afdeling sportacrobatiek van Exalto Sport beloond met een deelname aan het N.K. in Ahoy Rotterdam. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni kamen de sportacrobatiek teams in actie in het C en Jeugd A niveau.

Lees meer...
 

Raymond Schonewille wint goud op NK turnen

Zaterdag 20 en zondag 21 juni vond het NK turnen plaats in Ahoy Rotterdam. Raymond Schonewille uitkomend in de eerste divisie senior mocht op zaterdag de meerkampfinale turnen, en op zondag de toestelfinales voltige en ringen.

Lees meer...
 

Goud Exalto Sport turnsters bij toestelkampioenschappen

In het weekend van 13 en 14 juni werden in Enschede de toestelkampioenschappen 4e t/m 6e divisie Turnen Dames georganiseerd. De turnsters van Exalto Sport behaalden hier drie gouden, één zilveren en drie bronzen medailles.

Lees meer...
 

Nederlands Kampioenen bij Exalto Sport

In het weekend van 13 en 14 juni werd in Almelo het Bondskampioenschap van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd. Bij de meerkampfinale eindigde Jedidja van Kampen op de 1e plaats en is daarmee Bondskampioen 2015. Ook op het toestel balk haalde zij zondag de nationale titel.

Lees meer...
 

Brons bij toestelfinale 3e divisie

Het weekend van 30 en 31 mei stond in het teken van de landelijke finale van de 3e divisie in Leek. Op zaterdag werd de meerkamp wedstrijd geturnd en op zondag kwam Annika Rigg in actie bij de toestelfinale op het onderdeel Sprong. Een score van 11,85 punten was goed voor een bronzen medaille.

Lees meer...
 

Laatste plaatsingswedstrijd Exalto Sportacrobatiek A-B lijn

Het weekend van 30 en 31 mei stond voor de afdeling Sport Acrobatiek (A-B lijn) van Exalto Sport in het teken van plaatsing voor het NK in Ahoy in juni. Voor plaatsing moet er een puntentotaal van 50 punten behaald worden voor een balans- en een tempo oefening. Dat het een moeilijke opgave zou worden was van te voren al duidelijk omdat de sportacrobaten een overstap naar een moeilijker niveau hebben gemaakt.

Lees meer...
 

Individuele springwedstrijd levert Exalto Sport 44 medailles op

Zaterdag 30 mei stond in het teken van de Gelderse individuele springwedstrijden in Wezep. Verschillende turners en turnsters van Exalto Sport namen deel aan deze wedstrijd met een resultaat van maar liefst 44 medailles.

Lees meer...
 

Exalto Sport acrogym kwalificeert zich voor het NK in Ahoy

Afgelopen weekend hebben 2 teams uit de C-lijn van Exalto Sport zich gekwalificeerd voor het NK in Ahoy te Rotterdam.

Lees meer...
 

14 medailles bij toestelkampioenschappen Turnen Dames

Vanuit de gymnastiekunie in district Oost werd ook dit jaar weer de Toestelkampioenschappen georganiseerd, waarbij turnsters strijden om de medailles per toestel. Voor de turnsters van de 3e en 4e divisie werd er in Varsseveld gestreden om de prijzen en wist Exalto Sport maar liefst 14 medailles te veroveren.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren