Lesaanbod

Exalto Sport kent een breed lesaanbod verzorgd door enthousiaste, professionele en gediplomeerde trainers. Tijdens onze leuke en gezellige lessen staat plezier beleven aan het bewegen op de eerste plaats! Gezelligheid, respect, bewegen op ieder zijn niveau en prestaties van ieder zijn kunnen staan dan ook centraal tijdens alle lessen.

Zowel meisjes, jongens, dames als heren, jong en oud kunnen bij ons sporten. Zelfs de allerjongsten kunnen bij Exalto Sport terecht. Zo klimmen, springen, rennen, dansen en zingen de peuters er vrolijk op los tijdens de peuter- en oudergymles. Bij de kleutergym kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar spelenderwijs kennismaken met de basisvormen van bewegen en bij het recreatief turnen voor iedereen vanaf 6 jaar wordt de basis van het turnen aangeleerd.

Bij de selectiegroepen turnen ligt de nadruk vanzelfsprekend ook op plezier in het turnen, maar wordt er ook getraind voor deelname aan wedstrijden. Regelmatig wordt er in de recreatiegroepen turnen gekeken of er kinderen zijn die over voldoende capaciteiten en enthousiasme beschikken om ook in de selectie te komen trainen.

Naast deze gymsport- en turnlessen verzorgt Exalto Sport ook speciale spring- en sportacrobatieklessen. Tijdens de springlessen wordt op een goede en veilige manier de kunst van het springen aangeleerd. Bij sportacrobatiek staat kracht, lenigheid, lef, vertrouwen op je partner staat centraal. Bij beide disciplines wordt er deelgenomen aan wedstrijden.

Zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar kunnen ook terecht bij één van onze gezellige badmintonlessen. Naast de lessen voor de jeugd verzorgt Exalto Sport ook badmintontrainingen voor senioren en kan er een aantal avonden per week vrij gespeeld worden.

Op hun beurt kunnen ouderen, behalve aan de badmintonlessen, weer deelnemen aan de lessen voor Masters. Zo kunnen dames bijvoorbeeld terecht bij de conditietraining op de maandagochtend.

De lessen vinden verdeeld over de week plaats in diverse zalen in zowel Ede als in Lunteren. De exacte lestijden en locaties zijn terug te vinden in het lesrooster.

 

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren