Nieuws

Voor de start van het nieuwe seizoen bent u misschien op zoek naar een Exalto Sport turnpakje in een andere maat en/of u wilt een pakje verkopen. Alle leden die aan wedstrijden meedoen dienen een wedstrijdpakje,trainingsbroek en vest van de vereniging te hebben. Aangezien er misschien wat pakjes, broeken en vesten onderling doorverkocht kunnen worden, organiseren we een koop/verkoopdag.

De koop/verkoopdag zal plaatsvinden op zaterdag 16 september van 11.00 tot 13.00 uur in Turnstede (Peppelensteeg 1, Ede). De verkoop van de pakjes ligt bij de leden. Er is ook nog een aantal gebruikte Exalto Sport vesten te koop in de maten 128 (3x), 152 (2x) en M (1x). Deze kosten 20 euro.

Lukt het niet om op 16 september een ander pakje te kopen, dan kunt u via de website een nieuw pakje, trainingsbroek of vest kopen.
Zorg dan dat u uw bestelling uiterlijk 20 september via de website plaatst om er zeker van te zijn dat de kleding geleverd is voor aanvang van het nieuwe seizoen.

 

Op zaterdag 24 juni 2017werd in sporthal De Maandereng een wedstrijd georganiseerd voor de recreatieve leden van Exalto Sport, Sparta Ede en TV Dynamique Barneveld. Hieronder vinden jullie de uitslagen van de meisjes en de jongens. 

Uitslag meisjes
Uitslag jongens

 

De inschrijving is gesloten via de website. Aanmelden kan nog wel op de eerste dag van de wandel3daagse bij de inschrijftafel op het nieuwe erf. De kosten zij 7 euro p.p inclusief consumptie en medaille.

 

 

 

Afgelopen meivakantie heeft Exalto Sport diverse activiteiten georganiseerd. Maandag tot en met woensdag was er een groep van 35 leden mee op kamp in Oosterbeek. Als superhelden hebben zij diverse spellen gespeeld. In de avond was er een kampvuur en een spannend nachtspel. Op zaterdag 29 april werd in de sporthal in Lunteren een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor de recreatieleden. Daarna was de Ninja Warrior Challenge, waarbij er 7 teams diverse hindernisbanen hebben afgelegd. Snelheid en behendigheid waren belangrijk om punten te scoren. Van deze activiteiten zijn natuurlijk heel veel foto's gemaakt en deze zijn te vinden in het foto-album op de website van Exalto Sport. Kijk dus gauw en graag zien we jullie weer bij een volgende activiteit van Exalto Sport!  

 

Onderlinge wedstrijd & Ninja Warrior Challenge

Zaterdag 29 april 2017 organiseert Exalto Sport Lunteren een onderlinge wedstrijd voor de recreatieleden. De warming-up staat gepland om 8.45 uur en rond 10.15 uur worden de prijzen uitgereikt in 5 verschillende categorieën. Daarna gaan we verder met de Ninja Warrior Challenge, waarbij de leden van 6 tot 10 jaar in een team diverse hindernisbanen moeten afleggen en daarmee zoveel mogelijk punten kunnen scoren. Van 10.30 tot 11.45 uur zal de Challenge plaatsvinden. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de Ninja Warrior Challenge, dus wil je mee doen, meld je dan nog aan bij Annemarie van Deelen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). De activiteiten worden georganiseerd in ut Sporthuus in Lunteren. 

 

Exalto Sport kamp 2017

We gaan weer met zijn allen op kamp! Van 24 t/m 26 april gaan we met z’n alle. Het kamp is bedoeld voor alle jeugdleden van Exalto Sport van 6 jaar en ouder.

Lees meer...
 

Start Senioren Turngroep

Op vrijdag 20 januari 2017 zal de eerste les van de Senioren Turngroep gegeven worden. Deze groep is speciaal voor oud-turners en turnsters, die op verschillende niveaus hebben geturnd en het leuk vinden om weer bezig te zijn met de turnsport. Van 20.30 tot 22.00 uur is Turnstede geopend en zijn deelnemers van 14 jaar en ouder van harte welkom. In principe is het een vrije training, waarbij de deelnemers zelf kunnen bepalen wat ze willen doen en oefenen. Iedere training is er een leiding / aanspreekpunt aanwezig, maar dit is niet iedere week dezelfde persoon. Deelnemers van de Senioren Turngroep kunnen lid worden van de vereniging, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen voor 5 of 10 lessen. De eerste twee lessen in januari zijn in ieder geval gratis, dus kom langs en laat zien wat jij nog kan! 

 

Sinterklaasfeest

Zoals elk jaar kijk ik er weer naar uit om bij jullie in de gymles te komen en ben ik heel benieuwd of jullie net zo goed kunnen gymmen als mijn zwarte pieten. Ik hoop jullie allemaal te zien op vrijdag 25 november in sporthal Het Riet, Laan der Verenigde Naties 84 te Ede.

Lees meer...
 

Uitslagen onderlinge wedstrijden 2016


Hallo allemaal,

Hieronder staan per wedstrijd de bestanden met de uitslagen van de onderlinge wedstrijden 2016.
Hou de website van Exalto Sport goed in de gaten tegen het eind van de zomervakantie voor eventuele wijzigingen in het rooster.
Via deze weg wensen wij jullie allemaal een fijne en zonnige zomervakantie toe!

Uitslagen wedstrijd 1
Uitslagen wedstrijd 2
Uitslagen wedstrijd 3
Uitslagen teamwedstrijd

 

Starttijden Wandel3daagse 2016

 

School Vertrek Afstand
De Sprong 17.45 10 KM
Ruitenbeekschool 17.50 10 KM
De Nederwoud 17.55 10 KM
De Triangel 18.00 10 KM
De Wegwijzer 18.05 10 KM
De Bron 18.10 10 KM
De Sprong
18.15 5 KM
Ruitenbeekschool 18.20 5 KM
De Nederwoud 18.25 5 KM
De Triangel 18.30 5 KM
De Wegwijzer 18.35 5 KM
De Bron 18.40 5 KM

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

De Sponsoren:

  • Sponsoren
  • Sponsoren